Шокоголіки, бережіться, – це справжня спокуса для ВАС!


Шокоголіки, бережіться, – це справжня спокуса для ВАС!

Любі наші гості, що не зробиш для Вас? І зножу ж таки НОВИНКА в ресторані “Золота підкова”! Шоколадний фондан – 100% чемпіон, справжній ідеал шоколадного десерту. Фондан – модний французький десерт, щось середнє між рідким шоколадом та шоколадним мафіном, в перекладі означає “танучий шоколад”. Для фондана готується тісто з додаванням вершкового масла і великої кількості чорного шоколаду. Тісто заливається в формочки і запікається. Цей десерт вважається складним в приготуванні, оскільки фондан необхідно точно витримати у духовці так, щоб збереглася рідка серцевина і хрустка скоринка зовні. Спробувавши його одного разу, ви зрозумієте, що це справді неймовірний шоколадний шедевр, смак якого ви ніколи не забудете.