Bankett-Menü

SOLOTA PIDKOWA

Холодні закуски

logo-gold-full

Назва страви

Вихід

Ціна (грн)

Корзинка з печінкою Тріски
(яйце, печінка тріски, зелена цибулька, майонез)
1 шт. 14.00
Баклажанно-кабачкові рулети 1 шт. 11.00
Риба фарширована 1 кг 160.0
Язик заливний 1 тар. 85.00
Холодець домашній 1 тар. 60.00
Торт печінковий 1 тар. 85.00
Печінкові рулети 1 шт. 13.00
Сушка 40.00

Перші страви

Назва страви

Вихід

Ціна (грн)

Борщок з м’ясним налисником 200/50 22.00
Грибна юшка зі слойкою 200 22.00
Грибна юшка з білих грибів 200 35.00
Курячий бульйон на домашній курці 250 23.00
Солянка м’ясна 250 25.00

Салати

Назва страви

Вихід

Ціна (грн)

Салат «Смакота»
(куряче філе, цибуля, твердий сир, варені яйця, печериці, горіхи грецькі, майонез, олія, сіль, перець)
150 45.00
Салат «Італійський»
(тунець, сир домашній, оливки, в’ялі помідори, листя салату, сіль, перець, сік лимона, оливкова олія)
150 60.00
Салат з індичкою та грушевим соусом
(філе індички, помідор, солодкий перець, цибуля, салат, лимон, спеції,
мускатний горіх, груша, зерна граната, олія)
150 45.00
Салат «Капрезе»
(помідори, сир моцарела, базилік, соус)
150 43.00

Гарніри

Назва страви

Вихід

Ціна (грн)

Картопля по-селянськи 250 17.00
Картопля молода 250 18.00
Запечені овочі
(печериці, капуста броколі, кабачок, болгарський перець, помідори чері, листя салату, цибуля)
150 40.00

Страви з м’яса

Назва страви

Вихід

Ціна (грн)

Свинина тушкована у власному соці 100 35.00
Свинина у вишневому соусі 100/20 45.00
Ковбаски гриль з соусами 100/50 33.00
Свинні медальйони з горіхами та сиром 120 55.00
Свинні медальйони в беконі з броколі 120/30 60.00

Страви з птиці

Назва страви

Вихід

Ціна (грн)

Качка фарширована 1 кг 310.0
Філе індички в кокосові стружці з броколі 100 35.00
Крученики курячі з грибами 100 30.00
«Жульєн-кокот»
(Шматочки курячого філе поєднані з соусом бешамель та грибами,
з сирною скоринкою)
120 32.00

Страви з риби

Назва страви

Вихід

Ціна (грн)

Стейк з червоної риби 150 90.00
Філе риби в беконі 100 35.00

Гарячі страви

Назва страви

Вихід

Ціна (грн)

Язик тушкований з грибами 150 46.00
Печінка теляча по-берлінськи з яблуками 150 40.00
Капуста тушена 100 19.00
Голубці з грибною підливою 100 20.00
Ребра з овочами 100 24.00
Кров’янка з шкварками 100 19.00
Печериці фаршировані 1шт. 12.50